Nova Lica

Reklama + promocija - THAILAND

Opcije castinga

nov-a-porter

 

Organizator castinga

Reklama + promocija - THAILAND
Informacije o castingu
Kategorija:
Lokacija:
Thailand
Datum održavanja:
Od : 19 Studeni 2015
Do : 30 Studeni 2015
Broj prijava:
Neograničen broj prijava
Organizator castinga:

Detalji castinga

Traže se 3 cure europskog izgleda za snimanje internet reklama za strano tržište  + za rad kao promotorice na sajmu na Thailandu.
 
VIŠE INFO: Traže se energične i zabavne cure. Tempo je naporan prva 3 dana dok traje sajam (sajam + konferencije preko dana, tijekom večeri party), nakon toga se snimaju internet reklame. Kandidatkinje punijih usana i sexy izgleda (veće grudi prednost, ali ne i uvjet). Nema golotinje, ali ima oskudnog odijevanja, provokativnog i zavodljivog.
 
Prednost imaju cure s iskustvom hostesiranja.
 
Primjer reklame > http://bit.ly/1I1WZTy
 
HONORAR: 1.  100€/dan + putni troškovi i smještaj na Thailandu
 
LOKACIJA: Thailand
 
VRIJEME: 05.12 - 15.12 (10 dana)
 
EXTRA (!) : Cura koje budu odabrane moraju potpisati sljedeće ugovore: 1) release, 2) non disclosure 3) non compete agreement
 
PRIJAVA: Za prijavu je potrebno poslati e-mail na: novalica.casting@gmail.com , s naslovom "Thailand 2015.",  u prijavu OBAVEZNO uključiti ime i prezime, mjere (visina, grudi, struk, bokovi) 3 - 5 fotografija u donjem rublju ili badiću i kontakt broj.
 
Molimo da se samo javljaju cure koje su slobodne u navedenom vremenskom roku - 05.12 - 15.12 !
HINT: ako nemate profesionalne fotografije: http://www.novalica.com/clanovi/vodic-za-fotografije | napravite same svoje POLAROIDE - povećat će vam se šanse da dobijete casting
VAŽNO: Samo odabranim curama ćemo se javiti. Nažalost nismo u mogućnosti javiti svim modelima koji su se prijavili na casting o samom ishodu zbog velikog broja castinga koje istovremeno održavamo.
Puno hvala svim našim članovima na razumijevanju :)

Lokacija na karti

Učitavam kartu...