Nova Lica

mladenagudeljavodic 

 

Ako želite napredovati u modnoj industriji morate biti spremni napraviti i pokazati nam Vaše profesionalne fotografije. U nastavku se nalazi par primjera profesionalnih fotografija naših članova:

 

Untitled-1

 

U slučaju da tek započinjete karijeru modela i nemate profesionalne fotografije ili ste novi član naše zajednice, potrebno je da napravite polaroide.

 

 


 

 

POLAROIDI

 

U današnje vrijeme, u modnoj industriji izraz "polaroid" koristi se za fotografije modela koje pokazuje njegov ili njezin pravi izgled. Polaroidi se uglavnom slikaju u modnoj agenciji s običnim fotoaparatom, koristeći pritom prirodno svjetlo i minimalni make-up. Mnogi novi modeli će započeti svoju karijeru u modnoj industriji samo sa polaroidima, što demonstrira koliko utjecaja na karijeru može imati dobar set polaroida. Sigurno se pitate zašto su potrebne takve fotografije, pogotovo modelima čiji je portfolio prepun prekrasnih fotografija. Razlog tome je što se ne može znati koliko je retuširanja i vremena bilo potrebno da se dobije ta prekrasna fotografija iz portfolia. Polaroidi služe potencijalnim klijentima i agencijama iz drugih zemalja da vide kako ćete vi izgledati kada dođete na snimanje. Ne samo da sprječavaju mnoga neugodna iznenađenja, nego također i štede vrijeme klijentu ali i modelu. Klijenti i voditelji castinga će tražiti nove polaroide od modela prije nego što se odluče koga će zvati na casting. Puno direktnih poslova se sklapa zbog polaroida. Imajte na umu da je svrha polaroida da ne skriva ništa nego daje iskrenu sliku o vašem kompletnom izgledu.

 

primjer-polaroidi